Sződi fatelep szolgáltatásai

Bérfűrészelés

Vállalunk bérfűrészelési szolgáltatásokat, segítve Önt saját faanyagának feldolgozásában a projektjeihez vagy tüzelőanyag előállításához.

Rugalmas bérlési lehetőségeinkkel és hatékony fűrészelő gépeinkkel biztosítjuk, hogy a fűrészelés könnyű és eredményes legyen.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük, hogyan segíthetünk Önnek a bérfűrészelés terén!  Kapcsolat

Faanyagvédelem

Biztosítsa faanyagai hosszú élettartamát a mi faanyagvédelemmel ellátott termékeinkkel, melyek megőrzik a fa szépségét és tartósságát.

A szakértői kezelésünk révén a nálunk vásárolt faanyag ellenállóvá válik a különböző időjárási hatásokkal és kártevőkkel szemben.

Fedezze fel faanyagvédelemmel felszerelt kínálatunkat, és bízza ránk, hogy segítsünk megőrizni faanyagainak minőségét és esztétikáját hosszú távon.

A faanyagvédelmet a TETOL FB készítménnyel garantáljuk, hogy biztonságban tartsuk és megőrizzük faanyagát hosszú távon.  Kapcsolat

Komplett tetőanyagok

Teljes körű szolgáltatásként komplett tetőanyagok készítését vállaljuk.

Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy az általunk készített tetőanyagok megfeleljenek a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak.

Válassza szolgáltatásainkat, ha minőségi, személyre szabott tetőanyagokra van szüksége, és bízza ránk az építkezése vagy felújítása során a tetővel kapcsolatos teljes folyamatot.  Kapcsolat

Gyalulás

Professzionális fa gyalulási szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy faanyagod sima és esztétikus felülettel rendelkezzen.

Tapasztalt csapatunk korszerű gépekkel dolgozik, hogy pontos és magas minőségű fa gyalulást biztosítson.

Kérj ajánlatot ma, és hozd ki a legtöbbet a faanyagodból a precíz és esztétikus gyalulással!  Kapcsolat

Szállítóláda készítés

Vállaljuk fa szállítóládák szakmai tervezését és kivitelezését, biztosítva, hogy termékeink strapabírók legyenek és megfeleljenek szállítási igényeinek.

Képzett szakembereink precíz munkájával és minőségi alapanyagok felhasználásával garantáljuk a tartós és hatékony szállítóládák elkészítését.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, és bízza ránk a fa szállítóládák személyre szabott tervezését és gyártását, hogy optimálisan megfeleljenek vállalkozása logisztikai követelményeinek.  Kapcsolat

Házhozszállítás

Saját gépjárműparkunkkal garantáljuk a faanyagok gyors és biztonságos házhoz szállítását, hogy vásárlóink kényelmesen juthassanak hozzá a kiválasztott termékekhez.

Rugalmas kiszállítási lehetőségeink révén pontos időpontokban és széles körű területen biztosítjuk a szállítási szolgáltatásunkat.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, és válassza a biztos megoldást saját járműparkunkkal támogatott, zökkenőmentes faanyag házhoz szállítására.  Kapcsolat

Méretre vágás

Széles választékban kínálunk kiváló minőségű faanyagokat, melyeket rugalmasan és pontosan méretre vágunk az Ön igényei szerint.

Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy a vásárolt faanyagok méretre vágása precíz és kielégítő legyen, megfelelve projektjei specifikációinak.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és biztos lehet abban, hogy a nálunk vásárolt faanyagok pontosan az Ön elképzeléseinek megfelelő méretűek lesznek. Kapcsolat

Csomagolóláda készítés

Személyre szabott és minőségi fa csomagolóládák készítésével állunk rendelkezésére, hogy termékei biztonságban és stílusosan érkezzenek meg célállomásukra.

Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy a csomagolóládák megfeleljenek az Ön igényeinek, és biztosítsák a hatékony védelmet a szállítás során.

Válassza szolgáltatásainkat, ha egyedi, igényes és megbízható fa csomagolóládákat keres, és engedje, hogy szakértelmünk hozzájáruljon termékei sikeres eljuttatásához.  Kapcsolat

Fa padló, lambéria

Fedezze fel kiváló minőségű fa hajópadlók és lambériák széles választékát a fatelepünkön, ahol az egyedi stílus és a tartósság találkozik.

Kínálatunkban szereplő faanyagok között megtalálhatók a karakteres hajópadlók és lambériák, amelyek ideálisak bármilyen belső tér kialakításához. Lambéria, hajópadló (12.5mm, 14mm, 19mm)

Látogasson el hozzánk, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő fa burkolatokat, hogy otthona vagy üzlete egyedi és vonzó atmoszférát sugározhasson.  Kapcsolat

Termékeink

 • Fenyő fűrészáru (szarufa, palló, deszka, normál/bramac léc, stafni, gerenda) egyedi méretekben, hosszúságban, keresztmetszetben is
 • Lambéria, hajópadló (12.5mm, 14mm, 19mm)
 • OSB tábla 
 • Huzalszeg 50-260 mm
 • Építő csavarok
 • Oszloptartó papucsok
 • Fólia (párazáró, páraáteresztő)
 • Szög (50mm, 65mm, 80mm, 100mm, 120mm, 160mm, 200mm, 230mm, 260mm)
 • Hőszigetelő hungarocell lemez
 • Zsindely, zsindelyalátét lemez
 • Raklap, láda (csak megrendelésre)

Kapcsolat